Održan tradicionalni kuglački turnir povodom Međunarodnog dana žena

Kuglački savez Brodsko-posavke županije, Savez sportske rekreacije “Sport za sve” i Kuglački klub Terminal Sl.Brod orgnizirali su sinoć, 8.3.2019.g. tradicionalni turnir povodom Međunarodnog dana žena na Kuglani Vijuš.

Uz brodske kuglačice i kuglače na ovogodišnji turnir prijavile su se rekreativke i rekreativci iz Slavonskog Broda ( 7 djelatnica Doma za starije i nemoćne „Jadranka“) te petnaest gostiju iz Osijeka.

U svečanom i sportskom okruženju,uz pomoć predsjednika Kuglačkog saveza  BPŽ Ivana Kesera,te tehničkog direktora turnira Božidara Krajačića, izvučeno je 24 para natjecatelja te je svaki kuglač svojoj partnerici prije utakmice poklonio prigodan kranfil.

Uz natjecanje u parovima,za sve prisutne kuglačice je upriličen i poseban pojedinačni turnir prigodno nazvan “Žena i pol” u kojem je prvu nagradu odnijela Jelica Holjevac, drugu nagradu Alma Martinović, a treću Vesna Šimičić.

U napetoj završnici glavnog turnira sudjelovalo je 6 parova a tri najbolja para ovogodišnjeg turnira nagrađeni su medaljama:

Broncu su osvojile Tajana Škrobot iz Osijeka i Robert Marić iz Slavonskog Broda

Srebro je otišlo u ruke Marijani Borbaš iz Osijeka koja je ovaj puta igrala u paru s Brođaninom Ljubišom Tasićem.

A najbolji zlatni par turnira su Dalija Šljivarić iz Slavonskog Broda i Vladimir Novak iz Osijeka.

Uz prigodan domjenak i pjesmu do kasnih večernjih sati svi natjecatelji obećali su i dogodine odazvati se ovoj lijepoj tradiciji u našoj kuglani.