Nova rekreativna odbojkaška liga u Slavonskom Brodu

Sportsko rekreativna udruga „Živim sport”, u suradnji sa Savezom sportske rekreacije „Sport za sve” Slavonski Brod, upućuje poziv svim zainteresiranim da prijave ekipe za sudjelovanje u Rekreativnoj odbojkaškoj ligi Slavonski Brod u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Početak lige zakazan je za nedjelju 28. siječnja, a utakmice će se igrati u Sportskoj dvorani Vijuš, nedjeljom u popodnevnim satima (16:00 – 21:00)

Kotizacija za sudjelovanje je 350,00 kuna za ekipe koje sačinjavaju članovi SRU „Živim Sport”, a 600,00 kuna za ostale prijavljene ekipe. U cijenu kotizacije uključeno je korištenje dvorane, troškovi sudaca, pehari, medalje, zahvalnice,..

Rok prijave je do 22. siječnja 2018.  na e-mail: irenacugura@gmail.com

Po primitku prijava ekipa, a prije početka lige, održat će se sastanak s predstavnicima ekipa kako bi isti bili upoznati s propozicijama odigravanja lige. Raspored odigravanja utakmica, kao i sve bitne informacije, bit će objavljene na Facebook stranici: Sportsko rekreativna udruga „Živim sport” (URL:https://www.facebook.com/sruzivimsport/) najkasnije 24. siječnja 2018.

Sve dodatne informacije mogu se saznati slanjem upita na e-mail: irenacugura@gmail.com ili na broj telefona: 091/530-2824.